Salta al contenuto principale

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Intercedent

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Almere Stad, Provincie Flevoland, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000005F4BFAA0
Almere, de jongste en meest eigenwijze stad van Nederland. Deze stad ligt aan je voeten. Je krijgt alle vrijheid om de stad te veroveren en het verschil te maken voor zowel klant als kracht.  Heb jij het in je om in deze stad het verschil te maken? 
 • Je dagen zijn heel divers, en deze afwisseling vind je heerlijk. Je belt, netwerkt of gaat langs om kennis te maken met de mooiste bedrijven van Almere en omgeving, binnen het Small- en Mediumsegment. Om deze klanten te voorzien van de beste kandidaten, werk je nauw samen met je collega’s.
 • Naast dat je interessante prospects omtovert tot trouwe klanten, vind je het ook heel leuk om jouw klanten te voorzien van de beste talenten die er te vinden zijn. Je vindt jouw kandidaten via on- en offline kanalen. Je bent continue online, maar dus ook offline op zoek naar kandidaten passend bij jouw klantportfolio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vacaturesites, netwerkevents of partnerships met scholen. Vacatures deel je binnen je netwerk en je wordt regelmatig getipt op mogelijke geschikte kandidaten. Binnen deze rol krijg jij zelf de regie over je eigen processen. Dit zorgt ervoor dat jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit en omvang van de kandidate database in jouw branch, en ook de ruimte krijgt om dit op je eigen manier in te vullen.
 • Je bent van nature nieuwsgierig van aard; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Hierdoor ben je perfect in staat ze te matchen met de juiste opdracht of baan. Het geeft je dan ook echt voldoening wanneer je die wederzijdse match hebt gemaakt en zowel je kandidaat als je klant optimale service hebt geboden. De klant- en kandidaat-tevredenheid staat dan ook hoog op jouw prioriteitenlijstje.
We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt. Een hbo-capaciteitentest is dan onderdeel van de sollicitatieprocedure;
 • Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!
 • Ondernemerschap: je durft je eigen plan te trekken, gaat recht op je doel af en neemt verantwoordelijkheid.
 • Startsalaris tussen de €2200 en €2500 o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 13 ADV –dagen;
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • Een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld;
 • De kans om bij te dragen aan onze maatschappij d.m.v. deelname aan sponsorevents, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan;
 • Waardering en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Fleur Peters // Fleur.peters@adeccogroup.com // +31 6 10330166

#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In

 • Human Resources, Almere Stad, Provincie Flevoland, Paesi BassiElimina