Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Stage bij Adecco Amsterdam

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Amsterdam, Olanda Settentrionale, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000006H7nWAAS
Volg jij de opleiding HRM op het MBO of HBO óf een andere gerelateerde opleiding? Word jij blij van mensenwerk? Ben je enthousiast, ondernemend en gedreven? Kun je niet wachten om je talenten te ontwikkelen? En ben je op zoek naar een stage per augustus 2020? Goed nieuws! Verschillende vestigingen bij Adecco in het westen van het land zijn op zoek naar jou! Je gaat je bezig houden met alle facetten binnen het HR vakgebied. Jij bent dus verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor een bepaalde functie en het creëren van een match tussen een werkzoekende en een functie. De focus wordt gelegd op MKB- en new business klanten van Adecco. Wij staan altijd open voor een frisse blik. Kom jij ons ondersteunen?

Onderwerpen waar jij je o.a. mee bezig gaat houden:
Searchen en matchen
Opmaken van cv’s
Zowel telefonisch als live intakes plannen en uitvoeren
Opstellen en posten van vacatureteksten
En nog veel meer… écht veel meer!

Hoe ziet je dag eruit in deze functie?
Dagelijks komen alle werkzaamheden aan de orde. Door middel van de huddle, een werkoverleg, bepalen we de prioriteiten, wisselen we ideeën uit en vervolgens ga je met jouw taken aan de slag. In de meeste gevallen is dat met jouw vacature(s), je post deze online en gaat je kandidaten searchen en benaderen. Tussentijds kan sales jou vragen om mee te gaan naar een klant, je moet natuurlijk wel weten waar een kandidaat terecht komt! Het is een veelzijdige en afwisselende stage, alles is mogelijk om jezelf zó goed mogelijk te ontwikkelen!
 Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.

 • Een student HBO HRM, Commerciële Economie of een gerelateerde opleiding
 • Op zoek naar een fulltime meewerkstage vanaf 5 maanden, startend augustus/september 2020
 • Schakelen tussen verschillende activiteiten zie jij als een uitdaging
 • Je bent sociaal en communicatief sterk ingesteld
 • Je bent enthousiast, ondernemend en commercieel
 • Je bent dienstverlenend en je hebt empathisch vermogen
 • Ontzettend veel mogelijkheden, zowel tijdens als na je stage
 • Ruimte om te ondernemen en je persoonlijk te ontwikkelen in een continu veranderende omgeving
 • Een flinke uitbreiding van je professionele netwerk
 • Relevante praktijkervaring
 • Een informele werksfeer met héle leuke collega’s
 • De mogelijkheid om onbeperkt koffie te drinken
 • Een mooie stagevergoeding
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Bram Röther / stagelopen@adecco.nl / +316 53142714
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In

 • Human Resources, Amsterdam, Olanda Settentrionale, Paesi BassiElimina