Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Service consultant

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Enschede, Provincie Overijssel, Paesi Bassi
location-tag 2100014Z

Heb jij echte winnaarsmentaliteit? Lijkt jou het super tof om wekelijks de planning te doen van een van onze grootste opdrachtgevers? Realiseer je dat werk enorm belangrijk is en jij hierin dus het verschil kan maken en een echte betekenis kan hebben voor mensen?  Ben jij stressbestendig en wil je graag alles er aan doen om de klant en kracht tevredenheid op een 10 te krijgen? Reageer dan nu op onze vacature!

In deze functie is geen dag hetzelfde. Hoe ziet deze er dan uit? Elke week ontvangen wij een planning voor de week erna. Je gaat in je bestaande poule van mensen deze inplannen en doet dit ook in overleg met de klant. Is er iemand uitgevallen? Is het extra druk en zoeken ze extra mensen voor de productielijnen? Dan ga jij dat regelen. Dit doe je aan de hand van je beschikbare poule. Het is daarom ook belangrijk dat jij wekelijks op zoek blijft gaan naar geschikte kandidaten die je kan inzetten wanneer je hier ruimte voor hebt. Je hebt veel klantcontact met de planner en teamleiders en daarbij ook met kandidaten. Geschikte kandidaten laat je een test maken en als ze gaan starten begeleid je ook het onboardingstraject. Hierbij hoort ook een juiste administratieve afhandeling.  

Je zit geregeld met je klant om tafel om de samenwerking te bespreken. Daarbij is er ook veel contact zowel telefonisch als via whatsapp met je werkende populatie. Gemiddeld werken er 40 mensen per week bij deze opdrachtgever. De vragen lopen uiteen van het aanvragen van vrije dagen tot aan vragen over salarissen of eventuele opleidingen.

Geen dag is het zelfde en je moet er dus goed tegen kunnen dat je enorm geleefd wordt.

In deze functie werk je nauw samen met collega’s, maar heb je anderzijds ook veel vrijheid. Je krijgt mogelijkheden om thuis te werken en je eigen keuzes te maken. In het begin krijg je uiteraard goede begeleiding. Je ontvangt een goed basis salaris en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast de 25,5 vakantiedagen krijg je ook 13 ADV dagen (fulltime dienstverband) en een vaste 13e maand en bij goede vestigingsresultaten staat daar ook een mooie vergoeding tegenover.  

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Adecco Enschede en wij zitten gevestigd midden in het mooie Enschede. Het team bestaat uit een manager, 4 recruiters, 1 salesconsultant en worden geregeld ondersteund door stagiaires. Dagelijks zijn zij bezig om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten met veel passie en enthousiasme. Er zitten medewerkers die al jaren lang werkzaam zijn maar ook collega’s die het afgelopen jaar zijn begonnen. Frisse, nieuwe ideeën en een eigen inbreng worden dan ook zeker gewaardeerd. Uiteraard krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je werk.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde HBO opleiding. Je bent commercieel ingesteld en altijd op zoek naar oplossingen. Wij zoeken een enthousiaste collega die deze functie met beide handen wil aanpakken. Enige ervaring als recruiter is een grote pré. Wij zijn op zoek naar de juiste persoon die fulltime beschikbaar is. Je moet stressbestendig zijn, communicatief vaardig en een goed inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen hebben. Je moet handig met computer systemen zijn omdat je komt te werken met een online planningssysteem. Daarbij is teamwork enorm belangrijk, we doen het samen als één team.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

  • Vettery

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui