Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Consultant Adecco Goes

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Goes, Zelanda, Paesi Bassi
location-tag 200001BU

Over de functie 

Onze vestiging in Goes is per direct op zoek naar een nieuwe collega die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden. In deze functie ben je namelijk verantwoordelijk voor één van de grootste klant van Adecco Goes, maar ga jij ook de MKB markt bestormen met jouw eigen geworven kandidaten. 

Je krijgt dus de verantwoordelijkheid over een belangrijke klant, waar je alles doet op gebied van in-, door- en uitstroom van de medewerkers die via ons werkzaam zijn. Daarnaast pak je ook een stuk verzuim op voor deze medewerkers. Je kent deze medewerkers door en door en hebt ook veel contact met de klant. Het grootste gedeelte van jouw werkweek ben je hiermee bezig, maar naast die ene grote klant ben je ook heel bedreven in de MKB markt. Jij benadert potentiële klanten omdat jij ze namelijk een goede kandidaat kan aanbieden. Voor zowel die ene grote klant, als voor de MKB bedrijven, ga jij je richten op klantcontact medewerkers. Daar ligt jouw specialiteit en jij weet elke kandidaat binnen te halen om via ons aan de slag te gaan! 

Naast het aantrekken en selecteren van nieuw talent voor jouw klanten ligt de focus in deze functie op het bieden van de beste service en het overtreffen van alle verwachtingen. Ook die van jezelf. Klinkt goed? Top. Dan gaan we verder. Natuurlijk wil je ook weten waar jij je precies mee bezig gaat houden. We hebben de gang van zaken even voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.

 • Je klant heeft een nieuwe vacature, dus je gaat langs voor de vacature-intake. Onder het genot van een lekker bakkie, natuurlijk. Zo peil je de behoeften van je klant. Je bouwt aan een sterke connectie met je klanten en doet er alles aan om die connectie te behouden, op je eigen manier.
 • Je weet precies wat jouw klant wil, en hierdoor kun je heel gericht op zoek naar kandidaten voor een vacature. Nu is het moment aangebroken waarop jij een knallende vacaturetekst schrijft, die aanspreekt op de doelgroep van je klant.
 • Zo, die ijzersterke vacaturetekst staat. Maar gelukkig is je dag nog niet voorbij! Natuurlijk heb je ook nog kandidaten nodig, en die komen (meestal) niet zomaar aanwaaien. Je gaat actief op zoek naar nieuwe talenten. Hiervoor gebruik je ons interne wervingssysteem, LinkedIn en andere jobboards, maar ook sociale media zet jij in op je zoektocht naar de perfecte kandidaat.
 • Hebbes! Je denkt de perfecte kandidaat voor een vacature gevonden te hebben. Nu is het tijd om je kandidaat uit te nodigen voor een selectiegesprek. Ben je na het gesprek nog steeds laaiend enthousiast? Dan draag je het stokje weer over en bied je het profiel van je kandidaat aan bij je klant. Je klant is net zo enthousiast over je kandidaat als jij en je kandidaat heeft de baan gekregen. Je hebt nu twee partijen blij gemaakt. Wat een heerlijk gevoel is dat!
 • Oh jee. Je hebt een topper van een kandidaat gevonden, maar je hebt op dit moment geen openstaande vacatures. Natuurlijk bied je die kandidaat nog steeds gewoon aan bij je klanten, want daar staan wij voor bij Adecco. Wij wachten niet op kansen. Wij creëren ze zelf.

In een notendop:
Jij maakt de perfecte match tussen talenten en organisaties, op basis van hun wensen en behoeften. Eigenlijk ben je gewoon een soort cupido. Maar dan op de arbeidsmarkt!

Wij bieden

 • Een mooi startsalaris tussen de €2.100,- en €2.800,- afhankelijk van je meegebrachte ervaring.
 • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV –dagen;
 • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten en  een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Je komt te werken in een klein en hecht team. Samen met jouw collega ga je de MKB markt in Zeeland bestormen en onze stagiaire helpt jullie daar een handje bij; 
 • Een zelfstandige baan, waarin jouw eigen inbreng van harte wordt toegejuicht.

Wij vragen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Geen hbo diploma? Geen probleem, dan gaan we nog steeds graag het gesprek met je aan. Het kan zijn dat we in het selectieproces een assessment inzetten. 
 • Je bent minimaal 32u p/w beschikbaar; 
 • Je beschikt over minimaal één jaar werkervaring. Stages en bijbanen tellen ook mee, wij vinden het vooral belangrijk dat je weet hoe je in de zakelijke dienstverlening een klant te woord staat. 
 • Je gaat in deze functie klant contact medewerkers bemiddelen, dus willen wij graag dat je ervaring hebt met klantcontact in de breedste zin van het woord. Als je hierover twijfelt nodigen wij je uit even contact op te nemen. 

Tot slot ben jij iemand die zelfstandig te werk gaat en over een 'hands on' mentaliteit beschikt. Daarnaast weet jij je collega's en klanten te verassen met jouw pro actieve houding en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Het werkgebied van de vestiging Goes is de hele provincie Zeeland en een klein stukje Brabant. 

Contactinformatie

WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Gerwin Bakker / gerwin.bakker@adeccogroup.com / 06- 13 90 45 08. 

#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.

The Adecco Group Nederland

We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui