Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Konsultchef

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Göteborg, Contea di Västra Götaland, Svezia
location-tag 210000PN

Om uppdraget

Som Konsultchef kommer du att tillhöra vårt kontor Adecco BC Göteborg och du kommer att arbeta med flera av våra största kunder inom Adecco Sverige. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder. Vi hanterar stora volymer konsulter vilket ökar vikten på ett nära samarbete och att kontinuerligt bygga relationer med kund, konsult och kollegor. Rollen är varierande, vilket kräver att du är lösningsfokuserad och flexibel. Som Konsultchef är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Med hög närvaro är vi en viktig bemanningssupport för våra kunder inom industri och tjänstemannasektorn. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar med affärs- och aktivitetsplaner och vi har en upparbetad studentpool.

Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån nykundsförsäljning, merförsäljning, rekrytering av konsulter, utvecklingssamtal samt en stor del planering och personalfrågor. Du rapporterar direkt till vår Regional Branch Manager. Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter inom bemanningen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entrepreneurship, Responsibility, Customer Centricity and Team Spirit och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa touchpoints.

Kvalifikationer

  • Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen. 
  • Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
  • Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
  • Det är en fördel om du är van att arbeta med olika system.
  • B-körkort är ett krav.

Om dig

Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög konsultnöjdhet. Du brinner för affären och leverans där du har kund och kandidat i fokus! För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som Konsultchef alt. en liknande roll inom bemanningsbranschen. Du bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders önskemål. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut.  Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Vi erbjuder

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik. Hos oss på Adecco står människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda.

Ansökan

Tjänsten som Konsultchef (intern titel Business Manager) är en intern tjänst där du tillhör vårt BC kontor i Göteborg. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 31 mars. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Välkommen med din ansökan!

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

  • Vettery

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui