Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Regional Branch Manager Onsite

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Göteborg, Contea di Västra Götaland, Svezia
location-tag 210001FH

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.

Om tjänsten

Vi - en stabil affärsenhet som under drygt 20 år har hjälpt många företag att rekrytera rätt personer att anställa eller att hyra in kompetent personal från oss. Vi har också genom åren givit många människor arbete och därmed hjälpt dem med deras karriärutveckling.  

Du - älskar att göra affärer, är drivande i din omgivning, ambitiös och har alltid kunden i fokus. Du har en prestigelös framtoning och är i grunden en positiv person som alltid har nära till skratt. Flexibilitet och service finns i ditt DNA. Låter detta bekant? Läs vidare!

Ansvarsområden

Som Onsite Regional Branch Manager arbetar du nära några av våra största kunder i Göteborg. Du säkerställer den operativa verksamheten onsite med dessa kunder. Din huvudfokus är att se till att ditt team och kunder är nöjda. Vi hanterar stora volymer konsulter vilket ökar vikten på ett nära samarbete och att kontinuerligt bygga relationer med kund, konsult och kollegor. Du är ansvarig för branchen inklusive personal, arbetsmiljö, operativ verksamhet, ekonomiska resultat och att säkerställa kundnöjdhet. Med ett modernt och sunt ledarskap skapas möjligheter att lyckas då både ledare och team jobbar mot samma mål, med samma metoder.

För att förtydliga ditt uppdrag förklarar vi mer i nedan punkter:

 • Fortsätta att ha ett framgångsrikt samarbete och utveckla samarbetet med våra kunder
 • Främja arbetsglädje och nöjda medarbetare
 • Förbättra kontorets lönsamhet och resultat
 • Leda, coacha, inspirera och stötta dina medarbetare
 • Agera drivande i säljledning och kulturbärande försäljningsaktiviteter
 • Budget- och resultatansvar, rapportering, arbetsmiljö och allt annat kul som kommer med rollen

Krav

Som person är du:

 • Drivande, handlingskraftig och älskar att vinna
 • Du har flera års erfarenhet av vår bransch eller en annan bransch där service och affärsmannaskap är grundläggande ingredienser
 • Du har gärna varit i en ledande roll
 • Du har uthållighet, mod och förmåga att strukturera och göra prioriteringar

Om dig
För att lyckas i rollen visar du naturligt ledaregenskaper såsom lyhördhet, empati och förmågan att förstå/analysera vad som sker i nuet. Vi söker en lagspelare med stor nyfikenhet som vill utveckla verksamheten och försäljningsarbetet samt njuter av att bygga bättre relationer med existerande kunder.

Med glimten i ögat, trivsel i fokus och känsla för affärer, kommer du att trivas som fisken i vattnet i din roll som ledare på Adecco. Tempot är högt och servicenivån likaså - här kan vi verkligen säga att ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig mycket frihet under eget ansvar i denna tjänst och du kommer att få stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag. Du får ett motiverat team att jobb med och coacha. Vi lever även efter devisen "better work, better life" där balans i livet är viktig och där vi vet att ett träningspass på arbetstid förbättrar ditt välmående och prestation.

Så hos oss på Adecco står människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda. Allt detta mynnar ut i stor arbetsglädje och vårt härliga och framgångsrika team väntar på dig!

Ansökan

Vi ber dig ansöka via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 30 april. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra personlighetstester. Vi använder oss också av engelska i vår intervjuprocess. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Nilsson på +46 70 389 70 48 eller mari.nilsson@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui