Salta al contenuto principale
0 Adecco Saved job heart green icon Lavori
salvati

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Cerca tra le nostre opportunità

(Senior) Payroll Advisor

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Groot-Bijgaarden, Flanders, Belgio
location-tag NE00092_UK
About the role

Zin om als Payroll & Service Officer in een uitdagende werkomgeving te werken, waar geen dag dezelfde is? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources! 

Als Payroll & Service Officer zorg je voor een vlekkeloze opvolging van personeels- en loonadministratie van de uitzendkrachten die aan de slag zijn bij onze klanten. Je bent volledig up-to-date met de sociale wetgeving en het intern reglement en zorgt dat deze ten allen tijde worden gerespecte

What you’ll be doing
 • Je zorgt voor de feilloze opvolging van de arbeidsovereenkomsten van uitzendkrachten
 • Je zorgt ervoor dat alle uitzendkrachten correct en tijdig hun loon ontvangen. Daarnaast maak je sociale documenten op, controleer en verleng je opgemaakte contracten wanneer nodig.
 • Je beantwoordt vragen van klanten en uitzendkrachten rond contracten, uitbetalingen, sociale documenten, …
 • Je beheert alle administratieve en financiële taken van de lokale Adecco kantoren.
 • Je organiseert en begeleidt medische controles en volgt arbeidsongevallen op. Daarnaast sta je in voor alle medische administratie, je kan hierbij rekenen op ondersteuning van het departement ‘Veiligheid’.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de klanten, uitzendkrachten en lokale Adecco kantoren voor alle vragen over sociale wetgeving en veiligheid op het werk.
 • Je houdt je collega’s op de hoogte van de belangrijkste procedureveranderingen inzake administratie, finance en kwaliteit.
About you

Opleiding

 • Een Bachelor in een HR gerelateerde opleiding of gelijkwaardig door relevante ervaring (payroll, klantendossiers behandelen, sociaal secretariaat). Gemotiveerde schoolverlaters met affiniteit in HR/sociale wetgeving kunnen bij ons ook zeker aan de slag. Er wordt een opleiding arbeidsrecht voorzien!

Vaardigheden

 • Ben je behulpzaam ingesteld en kunnen anderen op jou rekenen? Kan jij door je transparante communicatie vragen duidelijk beantwoorden en anderen verder helpen?
 • Heb je een oprechte interesse in HR en alles wat daarbij komt kijken?
 • Heb je een analytische geest en hou je van werken met cijfers?
 • Werk je resultaatgericht, ultra nauwkeuring en op een gestructureerde manier, zelfs in stressvolle situaties?
 • Ben je hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kantorennetwerk?
 • Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect?
 • Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Competenties

Verdere informatie

Verplaatsingsvereisten

 • Nee

Werkomgeving

 • PS Center
Why choose us?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken. 

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. 

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

A journey to bring out the best in you

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Op onze carrièresitevind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • hired

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui