Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Lavori
salvati

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Cerca tra le nostre opportunità

(Senior) Payroll Advisor

Dettagli dell'offerta

location-pin Groot-Bijgaarden, Flanders, Belgio
location-tag NE00091_UK
About the role

We zouden het hier eigenlijk over ons moeten hebben – over wie Adecco is en wat wij doen – maar eigenlijk hebben we het hier liever over jou.

 • Wat wil jij?
 • Waarmee kunnen we jou helpen?
 • Zoek je een job binnen HR – Payroll die op jouw lijf geschreven is?
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces?
 • Weet je al waar jij binnen 5 jaar wil staan?
 • Of totaal nog niet?

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Zolang je maar op zoek bent naar een job als SeniorPayroll Advisor bij een werkgever waarin je uitblinkt, waar we het beste in jou naar boven laten komen en waarin je je écht goed voelt. Gewoon, fantastisch werk dus.

En als je toch wil weten wie we zijn, dan lijsten we hier graag een paar facts & figures voor je op:

De Adecco Group is 's werelds grootste partner op het gebied van HR-oplossingen. Elke dag bieden we meer dan 700.000 mensen een vaste of tijdelijk job aan. Met meer dan 34.000 medewerkers in 60 landen veranderen we de wereld van werk, job per job. Onze collega's voorzien meer dan 100.000 organisaties van talent, HR-diensten en de geavanceerde technologie die zij nodig hebben om succesvol te zijn in een steeds veranderende wereldeconomie.  Als Fortune Global 500-bedrijf geven wij het goede voorbeeld door gedeelde waarde te creëren die tegemoetkomt aan sociale behoeften en tegelijkertijd zakelijke innovatie stimuleert. Onze cultuur van inclusiviteit, eerlijkheid en teamwerk geeft mensen en organisaties meer zeggenschap, stimuleert economieën en bouwt aan betere samenlevingen. Deze waarden vinden weerklank bij onze medewerkers, die ons hebben verkozen tot World's Best Workplaces 2021.  We make the future work for everyone.

De Adecco Group is op zoek naar een Senior Payroll Advisor.

Wil je dus écht het verschil maken en deel uitmaken van de nummer één HR-dienstverlener ter wereld? Lees dan vooral hieronder verder, want we zijn op zoek naar jou!

What you’ll be doing

Wil jij jouw waarde toevoegen in de dagelijkse afhandeling van de lonen en de volledige administratieve opvolging van de interne medewerkers en gedetacheerden.

én

medewerkers en het management voorzien van informatie met betrekking tot het Compensation & Benefits beleid van Adecco en de wettelijke regelingen?

Je voert de loonadministratie correct, tijdig en volledig uit. Je houdt jouw kennis van het geheel van wet- en regelgeving up-to-date waarbij je deze correct toepast. Je schat ook in op welke manier we hierrond kunnen communiceren en er samen in slagen om een correcte en foutloze loonadministratie te realiseren.

Op basis van jouw ervaring doe je suggesties om tot continue verbetering te komen van de payroll administratie. Je zoekt daarvoor manieren om fouten te vermijden. Zo laat je de uitvoering van de payroll-administratie op een efficiënte manier evolueren. Je doet ook suggesties naar collega’s om hun werkwijzen in overeenstemming te brengen met een coherente administratieve set-up.

Je past daarbij de (vele) regels strikt toe, en anticipeert op mogelijke afwijkende interpretaties binnen het bedrijf. Daarnaast zorg je er voor dat leidinggevenden de informatie volledig, tijdig en correct doorspelen en helpt hen om te anticiperen op specifieke terugkomende verwerkingen. 

Waar jij dus concreet hét verschil in kan maken:

 • Het controleren van de correcte toepassing van de gevalideerde Compensation & Benefits packages per functie en Arbeidsvoorwaardenregelingen bij indiensttredingen en functiewijzigingen gericht op het respecteren van het Compensation & Benefits beleid van Adecco.
 • Het uitvoeren van enige personeelsadministraties teneinde zorg te dragen voor een actueel, correct en volledig personeelsinformatiebestand.
 • Het zorgen voor een correcte salarisberekening en betaling binnen de vastgestelde termijnen.
 • Het garanderen van een correcte salarisadministratie voor medewerkers met een specifiek werkregime.
 • Een informatieve en raadgevende rol vervullen ten aanzien van de medewerkers en het management teneinde zorg te dragen voor adequate informatieoverdracht met betrekking tot de Adecco en wettelijke regelgevingen.
About you

Ervaringsachtergrond:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
 • Niveau Bachelor in personeelsbeleid of rechten
 • Goede kennis van MS Office pakketten
 • Goede kennis van e-BLOX is een pluspunt

Skills en Competenties:

 • Heb je een situationeel aanpassingsvermogen (klantgericht, proactief/speelt in op opportuniteiten, zet deze om in de juiste prioriteiten)
 • Samenwerkingsgericht gericht op teamwork
 • Optimaliseert werkprocessen (denkt mee in continue verbeteringen)
 • Resultaatgericht, een analytische denker en initiatiefnemer
 • Integriteit is een belangrijke waarde voor jou
 • Is je Nederlands en Frans zowel mondeling als schriftelijk perfect? Spreek je daarnaast ook een goed mondje Engels?

Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Why choose us?

We investeren in jouw Adecco happiness. Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit.

We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, forfaitaire onkostenvergoeding, internet@home, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, groeps- en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen (20 wettelijke, 12 ADV).

Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn.  Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Solliciteer dan nu voor je droomjob!

Aanwervingsprocedure: Na je sollicitatie zal je een eerste telefonisch interview hebben met één van onze interne recruiters. Na een positieve eerste ronde volgt een competentieinterview met de hiring manager

Gelijke kansen: Adecco gelooft in de sterkte van diversiteit. Wie je dus ook bent, waar je vandaan komt, wat je geloof ook is, hoe je eruit ziet en wat je dromen ook zijn, je bent meer dan welkom bij ons!

A journey to bring out the best in you

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Oponze carrièresitevindje enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • hired

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui