Salta al contenuto principale

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Sales Consultant

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Olanda Meridionale, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000003x3TWAAY
Ben jij een echte deurentrapper? Iemand die enorm veel uitdaging ziet in het binden van een nieuwe klant? Weet jij te overtuigen en weet je als geen ander wat er in de markt speelt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! We zijn op zoek naar een Sales Consultant voor ons team in Den Haag. 

Dit betreft een functie in een team wat nog volop in de opstartfase zit. Binnen de huidige vestiging in Den Haag gaan we een nieuwe afdeling oprichten, een afdeling dat zich gaat richten op de lokale SME (ofwel midden- en kleinbedrijf) markt. De Sales Consultant weet dus precies wat er in die markt speelt. Welke behoeftes er bij de prospects ligt en hoe wij daarop in kunnen spelen. 

In deze functie is geen dag hetzelfde en heb je veel diversiteit. Het doel is dat jij zoveel mogelijk nieuwe klanten weet te binden aan Adecco die passen binnen onze doelgroepen. Je probeert in de breedste zin van het woord contact op te nemen met potentiële bedrijven waar wij graag een samenwerking mee willen aangaan. Dit kan op verschillende manieren maar je kan hierbij denken aan telefonisch, face to face of via netwerkbijeenkomsten etc. Je volgt de markttrends- en ontwikkelingen (van prospects maar ook van onze concurrenten) Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van de deal en het rond krijgen van de prijzen zodat een samenwerking van start kan gaan.

De samenwerking met het recruitment team is hierin heel belangrijk, zij hebben namelijk de kandidaten in hun beheer. Veelvoudig contact en continue schakelen is dus erg belangrijk.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op de vestiging Adecco Den Haag. Het team bestaat uit een manager, recruiters en worden geregeld ondersteund door stagiaires. Dagelijks zijn zij bezig om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten met veel passie en enthousiasme. Er zitten medewerkers die al jaren lang werkzaam zijn maar ook collega’s die het afgelopen jaar zijn begonnen. Frisse, nieuwe ideeën en eigen inbreng worden dan ook zeker gewaardeerd. Uiteraard krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen en nóg beter te worden in je werk.

The Adecco Experience
Adecco #Lovewhatyoudo. Dat geldt niet alleen voor onszelf. Dat geldt ook voor de talenten die wij aan een nieuwe baan helpen. Dat doen we met passie. Want wij vinden een baan niet gewoon ‘een baan’. Het is wie je bent. Wij gaan duurzame relaties aan met onze kandidaten en met onze opdrachtgevers waardoor wij deze belofte waar kunnen maken. Wereldwijd zijn wij nummer 1 in HR oplossingen. Daar zijn wij trots op. En onze ambitie gaat verder: de digitale voortrekker worden.
Adecco heeft een reputatie als het gaat om excellente (internationale) training en ontwikkeling. Wij committeren ons aan een continue leer-experience passend bij jouw talent. Dit past bij jouw ambitie om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen.
 • Wij zijn op zoek naar mensen met hbo werk- en denkniveau. Beschik je niet over een hbo diploma maar wel over relevante ervaring? Dan gaan we natuurlijk ook graag met je in gesprek! Mogelijk zetten we in het recruitment proces een assessment in om jouw werk- en denkniveau te testen. 
 • Je bent commercieel ingesteld en altijd op zoek naar oplossingen en denkt in kansen. 
 • Wij zoeken een enthousiaste collega die vol energie deze functie met beide handen wil aanpakken.
 • Ervaring in de sales is een voordeel maar is zeker niet verplicht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
 • Een startsalaris tussen de €2.500,- en €3.000,- afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Jij bent natuurlijk ontzettend commercieel, dus wil je natuurlijk weten welke bonusregeling wij toepassen! Wij vinden dat een bonusregeling positief moet bijdragen aan het vervullen van jouw doelen, dus hier praten we jouw graag persoonlijk over bij; 
 • Daarnaast hebben wij secundair onder meer: goede leaseauto, vaste 13e maand, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV –dagen en een goede pensioenregeling;
 • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten en  een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Ruim 900 fijne collega’s, een dynamisch directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen;
 • Een Great Place To Work. In 2019 staan we zelfs op nummer 8 in de ranglijst!;
 • Een baan bij de grootste HR dienstverlener ter wereld;
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een nieuwe afdeling op een bestaande vestiging. We staan echt nog aan het begin en vertrouwen op jouw kennis en expertise en geven je alle vrijheid om deze rol goed in te vullen. 
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Gerwin Bakker / gerwin.bakker@adeccogroup.com /  06 13 90 45 08  

Adecco#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In