Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Lavori
salvati

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Cerca tra le nostre opportunità

Tactical Planner

Dettagli dell'offerta

location-pin Paesi Bassi
location-tag NE00204_NL
Over de positie

Heb jij echte winnaarsmentaliteit? Lijkt jou het supertof om wekelijks de planning te doen van enkele van onze grote opdrachtgevers? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Realiseer je dat werk enorm belangrijk is en jij hierin dus het verschil kan maken en een echte betekenis kan hebben voor mensen? Ben jij stressbestendig en wil je graag alles eraan doen om de klant en kracht tevredenheid op een 10 te krijgen? Reageer dan nu op onze vacature!

Wat ga je doen

In deze functie is geen dag hetzelfde. Hoe ziet deze er dan uit? Elke week ontvangen wij een planning voor de week erna. Je gaat in je bestaande poule van mensen deze inplannen en doet dit ook in overleg met de klant. Is er iemand uitgevallen? Is het extra druk en zoeken ze extra mensen voor de productielijnen? Dan ga jij dat regelen. Dit doe je aan de hand van je beschikbare poule. Het is daarom ook belangrijk dat jij wekelijks op zoek blijft gaan naar geschikte kandidaten die je kan inzetten wanneer je hier ruimte voor hebt.

Klinkt goed en verder?

 • Ga je in overleg met de klant en ga je de bestaande poule inplannen in de wekelijks flexibele planningen.
 • Heb je iedere dag contact met je stakeholders (teamleiders en planners bij de opdrachtgevers, je collega’s en de flexmedewerkers uit je poule) om up to date te blijven van alle mogelijke wijzigingen in de planning of kandidatenpoule.
 • Tot slot heb je een adviserende rol naar klant en kandidaat waarbij jij het verschil maakt.
Over jou

Opleiding

 • HBO werk- en denkniveau.

Werkervaring

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de commerciële dienstverlenende sector waarvan 3 jaar binnen de uitzendsector, waarbij er ruime ervaring is opgedaan met het plannen en beheren van grotere groepen uitzendkrachten.

Vaardigheden

Competenties

 • Kennis en vaardigheid in werken met Excel
 • Kennis en vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van en kunnen werken volgens de vastgestelde LEAN methodiek (van toepassing binnen MS)

Verdere informatie

Verplaatsingsvereisten

 • Nee

Werkomgeving

 • Op locatie bij de klant(en)

Succes indicatoren

 • Omzetproductiviteit
 • Margeproductiviteit
 • Fillrate
 • Share of wallet
 • NPS
 • Poolmanagement
 • Persoonlijke doelstellingen
Waarom zou je voor ons kiezen?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken. 

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. 

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Op onze carrièresitevind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • hired

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui