Salta al contenuto principale

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Recruitment Consultant Modis

Modis logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Rotterdam, Olanda Meridionale, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000005Ez8aAAC
Modis Rotterdam is op zoek naar een nieuwe collega die ook zo ambitieus is als Modis zelf. Als Recruitment Consultant bij Modis heb je het eerste contact met de nieuwe collega en sta je daarmee aan de voordeur van het hele proces. Je begeeft je actief in de markt en bent in staat technische collega’s te vinden en te binden. 

Bij Modis onderscheiden we ons door de unieke aanpak van onze collega’s. In plaats van die op afstand in te zetten en te begeleiden. Houden we onze mensen letterlijk en figuurlijk dicht bij huis en begeleiden we die gedurende hun carrière door nauw betrokken te zijn bij hun ontwikkeling, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Daar investeren we dagelijks in, zodat ze die allrounder of juist expert worden, die ze graag willen zijn. Op de vestiging in Rotterdam zitten op dit moment rond de 70 collega's, met de ambitie om (met jouw hulp!) door te groeien naar 100. 

Als Recruitment Consultant weet jij als geen ander waar de technisch professionals zich bevinden, waar ze worden opgeleid, wat hen beweegt en wat ze doen in hun vrije tijd. En uiteraard weet je die ook te interesseren en binnen te halen. Jij weet de beste professionals uit de markt te halen! Vanwege de unieke aanpak van Modis werf je dus je eigen collega’s en bouw jij de Modis pool uit naar meer en meer professionals. Je werkt intensief samen met de Recruitment professionals op andere locaties en zo werken jullie samen aan het grotere doel, de groei van Modis.

Jouw zoektocht naar nieuwe collega’s zal voornamelijk plaatsvinden vanuit het kantoor in Rotterdam. Zoek je afwisseling? Ga eens langs bij de klant! Zoek je doorgroeimogelijkheden? Wij geloven bij Modis dat jij de regisseur bent van je eigen carrière pad en horen we graag waar jouw ambitie ligt! Binnen Modis ligt een mooi pad voor je klaar, maar jij staat aan het roer!
 Dit betreft een functie bij één van de mooiste labels van de Adecco Group Nederland. Modis is dé wereldwijde marktleider in de bemiddeling van professionals op gebied van IT, Engineering en Life Sciences.

Bij Modis vind je jarenlange ervaring terug, die onlangs in een nieuw jasje is gestoken. Modis is een zeer sterk merk en werkt samen met alle grote namen in Nederland. Zonder dat je het weet kom je Modis overal ter wereld tegen. Een mondiale speler met de absolute ambitie om wereldwijd nummer 1 te worden.

Modis Rotterdam bestaat uit circa 70 collega’s en in heel Nederland zijn dat er zo’n 600. Landelijk en hebben we de ambitie om te groeien naar circa 1000 professionals. 
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Geen hbo diploma? Geen probleem! Wij kijken verder dan jouw CV en ben benieuwd wat je te vertellen hebt!
 • Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!
 • Ervaring in de (technische) arbeidsbemiddeling is een pre. Beschik je hier niet over dan staan wij uiteraard nog steeds open voor een gesprek!
 • LinkedIn is voor jou geen onbekend terrein en je bent bereid jouw account professioneel in te zetten.
 • Dit betreft een commerciële rol bij een ambitieuze organisatie. Je denkt dus altijd in kansen en mogelijkheden en wil de organisatie verder helpen met groeien.
Beschik jij over een technische achtergrond en ben je toe aan iets nieuws? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een (nieuwe) baan? Reageer dan vandaag nog, want ook dan staan we uiteraard open voor een gesprek!
 • Dit betreft een perfecte volgende stap als jij reeds over ervaring in de (technische) arbeidsbemiddeling beschikt. Het gaat dus niet om een startersfunctie, maar iemand die echt op zoek is naar een volgende stap. En daar hoort natuurlijk ook een goede vergoeding bij. Daarom krijg je bij ons een startsalaris tussen €2.514,-  en €3.300,- afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Daarnaast krijg je ook een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwarden: goede leaseauto, laptop, smartphone, zeer mooie bonusregeling, goede pensioenregeling, 24 vakantiedagen en de optie om jaarlijks 6 of 12 verlofdagen bij te kopen (obv volledig jaar en fulltime dienstverband);
 • Een fulltime dienstverband van 40u p/w.
 • Opleiding en ontwikkeling staat bij Adecco zeer hoog in het vaandel, daarom bieden we jouw:
 • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten, een persoonlijk ontwikkelplan en onbeperkt toegang tot GoodHabitz E-trainingen;
 • De Adecco Group bestaat uit ruim 900 fijne collega’s, een dynamisch directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen;
 • Wij zijn al vele jaren een Great Place To Work. In 2019 werden we zelfs nummer 8 in Nederland. De fijne werksfeer en de gezamenlijke activiteiten dragen daar zonder twijfel aan bij. Wij vieren graag en vaak behaalde successen; Je krijgt bij ons een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld.
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Gerwin Bakker / gerwin.bakker@adeccogroup.com / 06- 13 90 45 08

#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In

 • Human Resources, Rotterdam, Olanda Meridionale, Paesi BassiElimina