Salta al contenuto principale
0 Adecco Saved job heart green icon Lavori
salvati

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Cerca tra le nostre opportunità

Consultant Top Secretaries

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Utrecht, Provincie Utrecht, Paesi Bassi
location-tag NE00108_NL
Over de positie

De Regio Consultant Top Secretaries is verantwoordelijk voor sales-, account- en talentmanagement binnen de toegewezen regio.

DOELSTELLING

 • Het optimaal en zo effectief mogelijk inzetten van professionals met als doel het verhogen van de marge en van de klanttevredenheid (NPS).
 • Uitbreiden en onderhouden van een relevant klanten, kandidaten en prospect netwerk om zo de omzet op grond van uitzenden, detacheren, W&S en business development te verhogen.
 • Invulling geven aan de rol van werkgever naar professionals; talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
 • Het uitbouwen van business bij bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten en opdrachten, binnen de toegewezen regio.
 • Het selecteren en matchen van gekwalificeerde kandidaten, teneinde de aanvragen vanuit de klant succesvol te kunnen invullen.
Wat ga je doen

Werving & Selectie

Resultaatgebied: Het zo effectief mogelijk inzetten van de Professionals en het maximaliseren van de klanttevredenheid en de marge.

Kernactiviteiten: Voeren van werving & selectie activiteiten voor het aantrekken van nieuwe professionals. Voorstellen van de professional bij de klant.

Signaleren van gewenste vacatures voor beschikbare professionals, de professional actief betrekken bij het vinden van gewenste aanvragen, pro-actief in kaart brengen/houden wat nodig is qua vakkennis, vaardigheden e.d. om te blijven voldoen aan de vraag uit de markt. Opstellen van CV’s van professionals t.b.v. aanbieden bij de klant, matchen van de professional op nieuwe opdrachten.

Zorg dragen voor een correcte administratieve afhandeling conform richtlijnen en procedures zodat tijdig en correct gefactureerd kan worden.

Business Development

Resultaatgebied: Commerciële initiatieven nemen binnen het eigen gebied om nieuwe klanten binnen te halen en een optimale positie binnen de gestelde prospectportfolio te bereiken.

Kernactiviteiten: de zichtbaarheid van Top Secretaries Professionals verhogen binnen het branchegebied, verzorgen van mailings, aanbieden van workshops en presentaties voor prospects en klanten, Het leggen, onderhouden en uitdiepen van commerciële contacten met prospects op operationeel en tactisch niveau. Daarnaast het uitdragen en commercieel inzetten van het gedachtegoed van Top Secretaries (Thought Leadership) met als doel het genereren van business development omzet.

Sales - & Accountmanagement

Resultaatgebied: Het voeren van adequaat relatiebeheer met klanten waar professionals geplaatst zijn teneinde de bestaande opdrachten zoveel mogelijk te verlengen.

Kernactiviteiten: Het creëren en opvangen van commerciële mogelijkheden. Elk contactmoment met de klant benutten om te proberen de opdrachten te verlengen. Het in samenwerking met de Account Manager optimaal benutten van deze mogelijkheden. Regelmatig bespreken met de professional welke mogelijkheden er zijn tot contractverlenging van de opdracht.

Resultaatgebied: Regelmatig en accuraat rapporteren van ken- en stuurgetallen over behaalde resultaten aan de Business Manager zodat tijdig kan worden ingespeeld op actuele ontwikkelingen.

Kernactiviteiten: rapportages opstellen over de eigen klanten en prospects conform afspraken.

Leegloopmanagement

Resultaatgebied: het zo veel mogelijk beperken / voorkomen van leegloop en het maximaliseren van de marge.

Gerichte acties ondernemen voor plaatsing ingeval van leegloop, signaleren van gewenste profielen voor werving op basis van de vraag uit de markt, signaleren van gewenste vacatures voor beschikbare professionals, pro-actief voor elke professional in kaart brengen/houden wat nodig is qua vakkennis, vaardigheden e.d. om te blijven voldoen aan de vraag uit de markt.

Talentmanagement

Het leiding geven aan en het ondersteunen van de Professionals bij de uitvoering van hun opdrachten en het uitvoeren van alle bijbehorende managementtaken om hen zo optimaal mogelijk te laten functioneren, gericht op het optimaliseren van hun inzetbaarheid en op een optimale klanttevredenheid.

Kernactiviteiten: Doorlopen van de HR cyclus voor elke professional, fungeren als aanspreekpunt voor onze professionals. Het creëren van optimale omstandigheden waarin onze professionals kunnen functioneren. Monitoren en actief stimuleren van de employability en individuele ontwikkeling van de professional. Het monitoren van de voortgang van opleidingstrajecten. Zonodig coachen van de professionals in persoonlijke ontwikkeling. Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Over jou

Opleiding

 • Afgeronde HBO-opleiding in een commerciële, HR of business support richting.

Werkervaring

 • Minimaal 2 jaar ervaring met commerciële en administratieve werkzaamheden bij voorkeur in de recruitment sector of relevante ervaring binnen het secretariële vakgebied

Vaardigheden

Competenties

 • Interne opleidingen conform Adecco aanbod.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Verdere informatie

Verplaatsingsvereisten

 • Nee

Werkomgeving

 • Branch
Waarom zou je voor ons kiezen?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken. 

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. 

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Op onze carrièresite vind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • hired

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui