Salta al contenuto principale

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Sales Consultant Hospitality

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Utrecht, Provincie Utrecht, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000006FcZ3AAK
Jij ademt Hospitality en bent net zo ambitieus als dat wij zijn. Jij wil namelijk bijdrage aan het opstarten en het succesvol uitbreiden van deze nieuwe locaties.

Jij weet als geen ander hoe je jouw enthousiasme over deze branche inzet om nieuwe klanten binnen te halen. Met jouw oprechte interesse weet je klanten aan je te binden. Jij voelt waar je klant behoefte aan heeft, voordat hij dit zelf weet. Mensenkennis is jouw sterkste wapen.

Klinkt goed? Top. Dan gaan we verder.
Natuurlijk wil je ook weten hoe je dat precies voor elkaar gaat krijgen. We hebben de gang van zaken even voor je op een rijtje gezet. Wel zo handig.
 • Jouw main goal is dus om nieuwe klanten te scoren voor Adecco, gericht op Hospitality. Die klanten komen (meestal) niet uit het niets(/vanzelf) bij je aankloppen. Het is aan jou om een bedrijf achterna te hunten en ze om te toveren van een potentiële prospect tot geïnteresseerde prospect, en ze uiteindelijk klant te maken.
 • Koude acquisitie is voor jou geen enkel probleem. Jij bent een optimist in hart en nieren, overal zie jij kansen. Zonder er twee keer over na te denken, hang jij al met een bedrijf aan de telefoon. Nadat je zorgvuldig je huiswerk hebt gedaan, uiteraard.
 • Zodra jij je zinnen hebt gezet op een bedrijf, duik je meteen de diepte in. Jouw oprechte interesse in je bedrijf maakt dat je je perfect inleest, zodat je alle IN’s en OUT’s helder hebt voordat je het gesprek aangaat.
 • Als ondernemend type, is geen uitdaging jou te hoog gegrepen. Je haalt energie uit het opstarten van deze locaties en het behalen van targets, en je vindt het heerlijk om onderweg te zijn. Zo komt het ook voor dat je voor de afwisseling een dagje gaat canvassen bij bedrijven. Je laat je telefoon even links liggen en klopt onaangekondigd aan bij een suspect. Jouw elevator pitch is zo gefinetuned dat je binnen no-time weer buiten staat, én die afspraak met de manager heb je natuurlijk in je pocket.
 • Je gaat niet alleen achter nieuwe klanten aan. Ook klanten waar Adecco al eerder mee samen heeft gewerkt maken deel uit van jouw doelgroep. Deze warme leads haal jij op je eigen, creatieve manier over om met jou weer eens een lekker bakkie te drinken.
 • Lekker bezig! Je hebt je prospect zo enthousiast gekregen dat hij heeft besloten om met zijn bedrijf een samenwerking aan te gaan met Adecco. Wat een heerlijk gevoel, maar natuurlijk geen verrassing. Jij wist namelijk al lang dat je het in je had. Nu ga je samen met de recruiter langs bij je klant om de wensen en behoeften voor de vacature af te stemmen.
 • Je werkt op kantoor ook intensief samen met jouw collega’s van het recruitment team. De recruiter heeft namelijk de kandidaten voor de vacature in beheer. Het constant blijven schakelen met je collega’s hierover is van essentieel belang. Verder neem je ook deel aan netwerkbijeenkomsten om alle mogelijke kansen te benutten. Want daar staan wij voor bij Adecco. Wij wachten niet op kansen, wij creëren ze zelf.
We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt. Een hbo-capaciteitentest is dan onderdeel van de sollicitatieprocedure;
 • Ervaring binnen de Hospitality;
 • Ervaring in sales is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie. Wij zijn benieuwd naar waar jouw kracht ligt!;
 • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!
 • Ondernemerschap: je durft je eigen plan te trekken, gaat recht op je doel af en neemt verantwoordelijkheid.
 • Een fulltime werkweek van 40 uur, 32 uur is ook bespreekbaar;
 • Startsalaris tussen de €2200 en €2700 afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, 13 ADV –dagen en een auto van de zaak;
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • Een baan bij een van de grootste HR dienstverleners ter wereld;
 • De kans om bij te dragen aan onze maatschappij d.m.v. deelname aan sponsorevents, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan;
 • Waardering en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. 
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Fleur Peters / fleur.peters@adeccogroup.com / +31 6 10330166

#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In

 • Sales / Business Development, Utrecht, Provincie Utrecht, Paesi BassiElimina