Skip to main content
0 Adecco Saved job heart green icon Lavori
salvati

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Cerca tra le nostre opportunità

Communicatie Manager

Dettagli dell'offerta

location-pin Zaltbommel, Gheldria, Paesi Bassi
location-tag NE00281_UK
About the role

Dagelijks maakt de Adecco Group het verschil voor een grote groep mensen doordat we werkzoekenden aan een baan helpen, organisaties ondersteunen bij hun personeelsuitdagingen en door een positieve bijdrage te leveren aan een inclusieve maatschappij. De toekomst laten werken voor iedereen zit in ons DNA en zie je terug in onze cultuur.

Als communicatie Manager vertaal jij onze missie en ambities naar heldere communicatie voor onze opdrachtgevers, flexmedewerkers en medewerkers. Met jouw passie en expertise neem je verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van het communicatiebeleid om onze merken optimaal te laden. Je komt te werken in een dynamische, resultaatgerichte en internationale omgeving.

What you’ll be doing

• Je maakt het interne en externe communicatiebeleid en bent in de lead voor de uitvoering van dit beleid;
• Je maakt communicatiestrategieën- en plannen voor verandertrajecten en tal van projecten binnen de organisatie;
• Je adviseert de directie over het te voeren mediabeleid, voert waar nodig de regie en stelt persberichten op;
• Je weet uiteenlopende informatiestromen te vertalen naar communicatiemiddelen die maximaal aansluiten bij onze verschillende doelgroepen;
• In samenwerking met de content en social media specialist werk je communicatiemiddelen uit;
• Je wordt onderdeel van het marketingteam en rapporteert direct aan de marketing manager.
• Je hebt een functionele lijn naar de HR-directeur en werkt nauw samen met de directie

About you

• Je hebt aantoonbare werkervaring met communicatie- en beïnvloedingsstrategieën en verandercommunicatie;
• Je bent een aanjager, een verbinder én een afmaker;
• Je bent een strategisch denker en vertaalt zaken makkelijk naar de praktijk;
• Je bent nieuwsgierig, proactief, een zelfstarter en resultaatgericht;
• Je weet als geen ander dat communicatie nooit op zichzelf staat en streeft altijd naar een geïntegreerde benadering van communicatievraagstukken;
• Je bent in staat om een helicopterview te houden en van daaruit te schakelen naar communicatie;

Why choose us?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken.

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien.

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

A journey to bring out the best in you

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren.

Op onze carrièresite vind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.
#LI-NL

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

  • hired

Unisciti alla nostra Talent Community internazionale

Quando le opportunità bussano, assicurati di sentirle! Inserisci i tuoi dettagli per entrare a far parte della nostra Talent Community e ricevere avvisi automatici con le posizioni disponibili.

Le nostre Condizioni di Utilizzo, Politica dei Cookie, e Informativa sulla Privacy spiegano come raccogliamo e usiamo i tuoi dati, e i tuoi diritti. Inviando tale informazioni l’utente acconsente a tali politiche, e a ricevere emails dall’Adecco group con le ultime posizioni disponibili.

Già registrato? Clicca qui