Salta al contenuto principale
Cerca

Nessuna offerta è ancora stata salvata.

Stage vacature Payroll

Adecco logo

Dettagli dell'offerta

location-pin Zaltbommel, Gheldria, Paesi Bassi
location-tag a0t1v000006FuByAAK
Volg jij de opleiding HRM op het MBO of HBO óf een andere gerelateerde opleiding? Word jij blij van mensenwerk? Ben je enthousiast, ondernemend en gedreven? Kun je niet wachten om je talenten te ontwikkelen? En ben je op zoek naar een stage per augustus/september 2020? Goed nieuws! De afdeling Payroll van The Adecco Group Nederland is op zoek naar jou!

Dit is de plek, als je wilt leren en als je een HR gerelateerde functie ambieert. Je gaat je bezig houden met alle facetten binnen het HR vakgebied, jij bent verantwoordelijk voor onder andere het opstellen en eigen maken van alle arbeidsvoorwaarden, contracten opstellen voor zowel medewerkers als klanten en deze ook beheren. Daarnaast ben je de help desk voor zowel klant als medewerker. Wist je dat wij klanten hebben in alle vormen en maten en in alle sectoren? Achmea, Unilever of bijvoorbeeld de bakker op de hoek? Bovendien met ingang van de WAB op 1-1-2020 worden wij nog meer een verlengstuk van de HR afdeling van onze klanten, je zult dus veel bezig zijn met arbeidsrechtelijke zaken. Oh, én wist je dat wij ons bezig houden met expats? Expats zijn kennismigranten over de hele wereld. Haal maar eens iemand uit Hong Kong! Wij staan altijd open voor een frisse blik. Geef vooral aan waar jouw interesses liggen. Kom jij ons ondersteunen?

Omschrijving team
Je komt te werken in een gezellig, klein maar hecht team met in totaal 8 dames op het hoofdkantoor in Zaltbommel (10 min van station Den Bosch). Het is een gemixt team van zowel ervaren dames als starters, zij staan altijd open om jou te helpen en je een toffe stage te bezorgen!

Hoe ziet je dag eruit in deze functie?
Onvoorspelbaar. Je begint de dag met het ochtendoverleg samen met het hele team waarin prioriteiten worden bepaald en afgestemd. Vervolgens ga je aan de slag met je eigen taken, dit kan iedere dag verschillend zijn. Om 13:30 uur is de recap, dan kijken we samen of je op de juiste course ligt of moeten we ingrijpen?
 Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
 • Een student HBO/MBO niveau 4 HRM of een gerelateerde opleiding
 • Op zoek naar een fulltime meewerkstage vanaf 5 maanden, startend augustus/september 2020
 • Schakelen tussen verschillende activiteiten zie jij als een uitdaging
 • Je bent sociaal en communicatief sterk ingesteld
 • Je bent enthousiast, ondernemend en kritisch
 • Woonachtig in of in de omgeving van Zaltbommel
 • Ontzettend veel mogelijkheden, zowel tijdens als na je stage
 • Ruimte om te ondernemen en je persoonlijk te ontwikkelen in een continu veranderende omgeving
 • Een flinke uitbreiding van je professionele netwerk
 • Relevante praktijkervaring
 • Een informele werksfeer met héle leuke collega’s
 • De mogelijkheid om onbeperkt koffie te drinken
 • Een mooie stagevergoeding
CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: stagelopen@adecco.nl / +316 53142714
Candidati

Cosa significa far parte di Adecco Group.

Da oltre 50 anni promuoviamo l'incontro di migliaia di persone dall'esperienza e dalla cultura diverse con opportunità di lavoro in tutto il mondo. Offriamo soluzioni e servizi di qualità elevata nel settore delle risorse umane, sostenendo il mondo del lavoro per offrire ai nostri clienti un'esperienza su misura e alle persone che lavorano con noi motivazione e orgoglio. Far parte di questo gruppo internazionale significa far parte di una comunità di persone che si spronano a vicenda a dare il meglio di sé. Il tuo lavoro offrirà nuovi stimoli alla vita dei nostri clienti. Farai parte di una rete di persone dedicate e professionali che credono in ciò che fanno.

E ci crederai anche tu.

 • Vettery

Quando l'occasione bussa alla tua porta...

... fatti trovare! Imposta subito gli avvisi, così non perderai nemmeno un'opportunità per la tua carriera.

Interested In